Legg til eller endre min flerfaktorautentiseringsmetode

Merk: Disse instruksjonene gjelder for Microsoft 365 -kontoer. Hvis du prøver å logge på GoDaddy -kontoen din, kan du se denne artikkelen i stedet.

Administrer hvordan du autentiserer Microsoft 365-e-postkontoen din når du logger på. Vi anbefaler at du har minst to påloggingsmetoder i tilfelle du mister tilgang til den primære metoden.

• Gå til siden med sikkerhetsinformasjon .
    • Hvis du ikke har en påloggingsmetode konfigurert, velger du Neste . Følg disse trinnene for å konfigurere Microsoft Authenticator -appen.
    • Hvis du tidligere har satt opp en metode, angir du verifiseringskoden som ble sendt til telefonen din, eller bruk Microsoft Authenticator -appen for å autorisere e -postkontoen din. Velg Bekreft .
    • Hvis du ikke har tilgang til metoden din og ikke kan logge på, må en administrator tilbakestille påloggingsmetoden.

Legg til en ny påloggingsmetode

1. Velg Legg til metode .
  2. Fra rullegardinlisten velger du hvilken metode du vil legge til.
    • Autentiseringsapp : Få et varsel med Microsoft Autentisering -appen når du logger på (vi anbefaler denne metoden). Du kan konfigurere godkjenningsappen på opptil fem enheter.
    • Tekstmeldinger : Få en tekstmelding når du logger på.
    • Telefonsamtaler : Få en samtale når du logger på.
    • Sikkerhetsnøkkel : Bruk en sikkerhetsnøkkel (som en Yubikey eller Google Titan) når du logger på.
  3. Fullfør trinnene for den valgte metoden og velg Ferdig .
  4. Merk: Påloggingsmetoden for e-postvarsling er ikke tilgjengelig.

Endre påloggingsmetoden

1. Velg Endre ved siden av standard påloggingsmetode .
    velg endre
  2. Velg påloggingsmetode fra rullegardinlisten. Velg Bekreft .

Slett en påloggingsmetode

1. Velg Slett ved siden av metoden du vil fjerne.
  2. Velg OK for å bekrefte.

Du kan nå konfigurere en ny påloggingsmetode. Hvis du ikke lenger ønsker å bruke den, kan e -postadministratoren din deaktivere flerfaktorautentisering .