Legg til eller erstatt bilde

Flotte bilder oppmuntrer besøkende til å utforske nettstedet ditt, og du har tilgang til et stort bibliotek av avgiftsfrie bilder, som du kan søke fram med hjelp av nøkkelord. Du kan i tillegg laste opp dine egne bilder formatert som .png- eller .jpeg-/.jpg-filer. Gif-er og animerte gif-filer vil ikke virke. Filer kan være 30 MB store, men mindre filer lastes ned raskere.

Denne videoen er del av «Slik gjør du det»-serien for Avansert design og media i Website Builder.

Merk: Hvis du vil legge til eller endre produktbilder i din Website Builder-nettbutikk, kan du legge til eller redigere et produkt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted.
  4. Velg bildet du vil erstatte.
    • For å legge til eller erstatte forsidebilde eller fargebakgrunn (det første avsnittet på hjemmesiden din), klikk eller trykk hvor som helst i dette avsnittet. Når panelet Overskrift åpnes, klikker du på Forsidebilde.
      Velg overskrift, og så forsidebilde
    • Hvor som helst på nettstedet, velg bildet. (Du kan ikke gjøre dette i visse avsnitt, som for eksempel i kartet i Kontakt oss, eller i Bunntekstavsnittene.)
  5. I det høyre panelet, enten Erstatt bilde eller Legg til bilde.
  6. Velg iblant nylige tillagte bilder, avgiftsfrie arkivbilder, kolleksjoner, bilder fra sosiale medier og mer. Søk etter nøkkelord eller last opp et nytt bilde øverst til høyre. Nøkkelordet søker etter både dine egne opplastede bilder eller arkivbilder. Når du har valgt bildet ditt, velg Sett inn.
  7. Rediger bildet ved å velge zoom-glidebryteren eller rotasjonsknappene. I noen tilfeller bør du bruke prikken til å velge bildets fokuspunkt. Bruk den svart/hvit-veksleren for å skape en dramatisk effekt.
  8. Angi en kort beskrivelse i boksen Beskriv dette bildet. Informasjonen forbedrer ikke bare sidens søkemotorrangering, den hjelper også nettstedets besøkende som bruker skjermlesere eller tregere tilkoblinger.
  9. Når du er ferdig med å redigere, velg Ferdig.
  10. Når du er ferdig, husk å publiser mitt nettsted.