Nettstedbygger Hjelp

Legg til eller erstatt bilde

Flotte bilder oppmuntrer besøkende til å utforske nettstedet ditt, så bruk dem rikelig. De må være formatert som .png- eller .jpeg/.jpg-filer. De kan være så store som 30 MB, men mindre filer lastes ned raskere.

Merk: Hvis du vil legge til eller endre produktbilder i din Website Builder-nettbutikk, kan du se Legg til produkter.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på bildet du vil erstatte.
    • Hvis du vil legge til eller erstatte den første seksjonens forsidebilde (eller solide farge), klikker du hvor som helst i seksjonen. Når panelet Overskrift åpnes, klikker du på Forsidebilde.
      klikk på overskrift, deretter Forsidebilde-knappen
    • I andre seksjoner klikker du der du vil legge til et bilde, eller klikker på bildet du vil erstatte. (Du kan ikke gjøre dette i seksjonene Kontakt oss eller Bunntekst.)
      klikk på bilde i seksjonen
  4. I -panelet til høyre:
    • Klikk på Legg til bilde.
    • Klikk på Erstatt for å bruke et annet bilde.
      klikk på Legg til bilde- eller Erstatt-knappen
  5. Bildebiblioteket har flere måter å velge et bilde på.
    Bildebibliotekvalg
    Klikk til:
    Mine opplastinger
    (standardvisning)
    Velg et bilde fra de du allerede har lastet opp på nettsted ditt
    Last opp Bla til et nytt bilde på datamaskinen din for å laste det opp til nettstedet ditt
    Mine nettsteder Bruk et bilde fra et annet Website Builder-nettsted du har opprettet
    Arkivmedia Velg ett av Website Builders royalty-frie bilder (for detaljer, se Velg arkivbilder.)
    Sosiale medier Velg bilder lagt ut på Facebook-kontoen din. Du må logge på Facebook for å velge disse bildene.
    Slett Flytt valgte bilder til søppelbøtten
  6. Når du er ferdig å velge, klikker du på Sett inn.
  7. Når Valgt bilde-panelet åpnes, redigerer du bildet ved å klikke på beskjær- eller roter-knappene. Bruk glidebryteren og den grønne prikken til å angi zoomnivå og fokuspunkt for bildet. (Klikk på søppelbøtten for å slette et tidligere opplastet bilde.)
    rediger bilde
  8. Angi en kort beskrivelse i boksen Beskriv dette bildet. Informasjonen forbedrer ikke bare sidens søkemotorrangering, den hjelper også nettstedets besøkende som bruker skjermlesere eller tregere tilkoblinger.
  9. Når du er ferdig med å redigere, klikker du på Ferdig. Ditt nye bilde eller erstatningsbilde vises i seksjonen du valgte i trinn 3.
    Nytt forsidebilde
    Erstattet bilde