Legg til eller fjern Subject Alternative Names fra UCC-sertifikatene mine

Subject Alternative Names (SANs) er ekstra, ikke-primære domenenavn som er sikret med UCC SSL-sertifikatet ditt. Etter din UCC-sertifikat utstedt, kan du når som helst legge til eller fjerne Subject Alternative SAN.

Merk: Endring av SAN-er genererer et nytt sertifikat, som du må installere på serveren din . Det gamle sertifikatet ditt forblir bare gyldig i 72 timer etter at det nye sertifikatet er utstedt.

For å legge til et alternativ for alternativt emne

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Plukke ut SSL-sertifikater og velg deretter Få til for sertifikatet du vil endre.
  3. Plukke ut Endre emne alternative navn .
  4. Til Legg til et domene , skriv inn SAN du vil legge til, og velg deretter Legge til . Hvis du vil legge til flere SAN-er, kan du skille dem med komma eller angi dem en om gangen.
  5. Når du er ferdig med å legge til SAN-ene dine, velger du Legg til endring og velg deretter Send inn alle endringer .

Merk: Mens det primære domenet til UCC SSL dekker domenet ditt med og uten www (som coolexample.com og www.coolexample.com), må du sørge for at begge versjonene av domenet ditt er inkludert som separate SANer med eventuelle domener (som coolexample.net eller mollysbarkandwine.com).

SSL-en din vil bli utstedt og være tilgjengelig for nedlasting inne i kontoen din innen en time.

Slik fjerner du et alternativ for et alternativt emne

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Plukke ut SSL-sertifikater , og velg deretter Få til for sertifikatet du vil endre.
  3. Plukke ut Endre emne alternative navn .
  4. Velg til høyre for SAN du vil fjernerød x i sirkelen . Gjenta for andre SAN-er du vil fjerne.
  5. Når du er ferdig med å velge SAN-ene du vil fjerne, velger du Legg til endring og velg Send inn alle endringer .
    Fjern en SAN rød x i en sirkel

SSL-en din vil bli utstedt og være tilgjengelig for nedlasting inne i kontoen din innen en time.