Legg til en alias-e-post fra kundekontoen min

Et e-post-alias er en alternativ e-postadresse for en enkelt innboks. Finn ut hvordan du legger til et e-post-alias fra GoDaddy-kontoen.

Merk: Denne artikkelen er ment for kunder. Hvis du er en administratorbruker, se

.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Administrer ved siden av e-postadressen du vil opprette et alias for.
  3. Klikk på Alias.
  4. Klikk på Add Aliases (Legg til aliaser).
  5. Skriv inn navnet eller tittelen du vil bruke som e-post-alias.
  6. Bruk menyen og velg domenenavnet ditt.
  7. Klikk på Lagre.

Når siden oppdateres, vil du se aliaset eller aliasene som du har opprettet for e-postadressen din.