Legg til en betalingsmåte

Få betalt med sikre transaksjoner både du og kundene dine kan stole på. Velg én eller flere betalingsmåter fra Stripe, Square og PayPal for nettbutikken din (Netthandel-plan ). Dette er ikke det samme som å legge til en PayPal-knapp (alle planer) eller godta betalinger for nettavtaler (Premium-planen).

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. I instrumentbordet ditt går du til Innstillinger og deretter Betalinger.
  4. Velg Koble til ved siden av betalingsmåten du vil legge til, og følg meldingene. Med hver betalingsmåte kan du logge på en eksisterende konto eller opprette en ny konto. Gjenta dette trinnet for hver betalingsmåte du vil legge til.

Merk: Her kan du se noen tips for hvordan du velger betalingsmåte:

• Hvis du vil bruke funksjonen Paypal Express Checkout, må du ha en PayPal Business-konto. Private PayPal-kontoer mottar bare betalinger fra andre PayPal-brukere.
    Square er bare tilgjengelig for kunder i USA, Storbritannia, Canada og Australia.

Velg Koble til ved siden av betalingsmåten
  5. (Valgfritt) Hvis du vil se Apple Pay-knappen for Stripe-kontoen din, går du til den publiserte nettbutikken din på en Apple Pay-aktivert enhet og ser produktsiden din, som vil vise hvordan siden blir seende ut for kunder. Apple Pay-knappen vises også på kassesiden.
    Apple Pay-knapp i kassen