Legg til en Bildegalleri -blokk i WordPress

Hvis du trenger å legge til flere bilder på WordPress -nettstedet ditt, kan du legge til en en bildegalleri -blokk på sidene eller innleggene dine.

1. Åpne blokkeredigeringsprogrammet ( Trenger du hjelp med å åpne blokkeredigeringsprogrammet? ).
  2. Velg Legg til blokk .
  3. Velg Galleri fra Vanlige blokker -delen.
  4. Velg hvordan du vil legge til bilder i galleriet:
    • Last opp - Velg bilder som er lagret på din egen datamaskin.
    • Mediebibliotek - Gir tilgang til arkivfotografier og mediebiblioteket.
  5. Du må enten velge Importer eller Velg -knappen, basert på hvor du legger til bildet fra.
  6. Velg Opprett et nytt galleri .
  7. Du kan endre rekkefølgen på bildene dine, legge til en bildetekst i tillegg til metadataene for bildene dine.
  8. Velg Sett inn galleri .
Animasjon som viser hvordan du legger til en bildegalleriblokk

Merk: Husk å oppdatere siden eller innlegget ditt etter redigering.