Legg til en identitet

Etter at du har lagt til en identitet, kan du bruke den til å sende e -post (med en annen adresse) med din primære e -postkonto. Si for eksempel at den primære e -postkontoen er me@example.com, og at du vil sende e -post på vegne av markedsføringsteamet. Legg til en identitet for markedsføringsteamet (mktg@example.com) og send e -post med den identiteten fra den primære kontoen din.

1. Logg på arbeids -e -postkontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. I Klassisk visning klikker du på Personlige innstillingerInnstillinger -menyen.
    Klikk og dra i håndtaket
  3. Klikk på Identiteter -fanen, og deretter på Legg til identitet .
    Klikk på Legg til identitet
  4. Fyll ut følgende felt:
    FeltGjør dette
    NavnAngi et navn som skal vises til e -postmottakerne.
    E -postAngi en e -postadresse som skal vises til e -postmottakerne.
    Svar påAngi en e -postadresse du vil at e -postmottakerne skal sende svar til.
    StandardMerk av i boksen for å gjøre denne identiteten din standard.
    Fyll ut feltene
  5. Klikk på OK.

Du kan redigere eller slette en identitet i Handlinger -kolonnen.