Legg til en Image -blokk i WordPress

Du kan legge til bilder på sidene eller innleggene dine i WordPress med blokkeredigeringsprogrammet ved å følge disse trinnene.

Trenger du litt ekstra veiledning? Få ekspertråd om fotografering fra en GoDaddy -veiledning.

1. Åpne blokkeredigeringsprogrammet ( Trenger du hjelp med å åpne blokkeredigeringsprogrammet? ).
  2. Velg Legg til blokk .
  3. Velg Bilde fra delen Vanlige blokker .
  4. Velg hvordan du vil legge til bildet:
    • Last opp - Velg bilder som er lagret på din egen datamaskin.
    • Sett inn fra URL - Oppgir et felt for å lime inn URL -adressen til et bilde som allerede er hostet på nettet.
    • Mediebibliotek - Gir tilgang til arkivfotografier og mediebiblioteket.
  5. Du må enten velge Importer eller Velg -knappen, basert på hvor du legger til bildet fra.
  6. Du har nå lagt til et bilde på siden eller innlegget ditt!
Animasjon som viser hvordan du legger til bilder

Merk: Husk å oppdatere siden eller innlegget ditt etter redigering.