Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en liste over valg for et produkt

Legg til en liste over valg for et produkt hvis du tilbyr alternativer som farger eller størrelser.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Åpne produktene dine fra instrumentbordet:
    • I Website Builder går du til Butikk og velger Produkter .
    • I Premium -nettbutikken går du til Produkter og velger Produkter .
  4. Velg navnet på produktet du vil oppdatere.
  5. På produktsiden velger du Beholdning og alternativer -fanen, og i Alternativer -delen velger du Opprett alternativ .
  6. Skriv inn alternativtittelen (for eksempel Størrelse eller Farge ). Når du har opprettet de første par alternativene dine, vises disse valgene automatisk i menyen.
  7. I Choice-boksen skriver førstevalg. Hvis for eksempel tittelen er "Størrelse", skriver du inn "Middels".
  8. Hvis du vil legge til flere valg for dette alternativet, velger du Opprett alternativvalg og gjenta forrige trinn. Velg Ferdig når du har angitt alle alternativene.
  9. Hvis du vil endre rekkefølgen av alternativene, velger du linjene ved siden av alternativnavnet og drar boksen i den rekkefølgen du ønsker.
    Endre alternativ rekkefølge animert gif
  10. Angi SKU , pris og salgspris for hvert alternativ.
  11. Velg Lagre . Endringene dine oppdateres automatisk, du trenger ikke å publisere nettstedet ditt igjen.