Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en logo i nettstedoverskriften

Logoen din representerer deg og virksomheten din øverst på hver side. Begynn med en enkel word -logo, og legg deretter til en image -logo senere. Noen velger å beholde tekstlogoen, selv om de har en bildelogo. Logoen kobles automatisk til nettstedets hjemmeside. Les tips om hvordan du konfigurerer det visuelle merket ditt .

1. Gå til GoDaddy produktside .
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Velg et hvilket som helst tomt område eller tekst i Overskriftsdelen (den første, øverste delen på hjemmesiden din).
  5. Velg Logo i den høyre redigeringsruten.
  6. Rediger teksten som brukes som logo, endre skrifttypen eller endre justeringen. (Å endre logo -skrifttypen er ikke det samme som å endre skrifttypen på nettstedet ditt .)
  7. Alternativt kan du laste opp logo -bildet ditt. Zoom inn eller ut på bildet ditt, endre bildet ditt og velg bakgrunnsfargen. Hvis du endrer logojusteringen, endres også toppmenyelementene.
    • Logoer som er høyere enn 104 piksler, vil overekse den øverste navigasjonsfeltet på forsiden, men bli endret på andre sider.
    • Bare png -filtyper tillater gjennomsiktig bakgrunn. Alle andre bildefiltyper har en solid bakgrunn.
  8. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene, og når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet .

Neste trinn

• Når du har angitt logoen, legger du til et favicon (det lille bildet i fanen i nettleseren din).
  • Det kan være lurt å endre bunnteksten etter at du har endret utseendet og følelsen av overskriften med logoen.

Mer informasjon

• Vurder å endre tema for å vise frem ord- eller bildelogoen bedre, eller hvis du har endret logoen på linjen fra venstre til midten. Husk at hvert tema har et navn, og hvis du velger et tema, brukes det automatisk (og det opprettes et lagringspunkt).
  • Hvis du ikke liker endringene, kan du alltid gjenopprette nettstedet ditt .