Legg til en logo i nettstedoverskriften

Siden overskriftsdelen vises på hver side, kan det å legge til en enkel logo gi nettstedet ekstra grafisk slagkraft. Hvis du ombestemmer deg senere, kan du bytte ut logoen eller gå tilbake til å bruke tekst.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. I Deler-sidestolpen, klikk på Overskrift.
    klikk på overskrift
  4. Klikk på Logo-panelet.
    Klikk på Logo
  5. Klikk på Last opp logo, og bla til bildet du ønsker å vise.
    Klikk på Last opp logo

Merk: Du behøver ikke tømme tekstfeltet når du bruker en logo.

6. Bruk glidebryteren til å justere størrelsen på logoen.
    Juster glidebryteren for å endre logostørrelse

Merk: En rutete bakgrunn betyr at bildet har en transparent bakgrunn, slik at overskriftens bakgrunnsfarge vises gjennom den.
    Transparent bilde viser overskriftens bakgrunnsfarge

7. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  8. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).

Merk: Hvis du vil bruke et annet bilde eller gå tilbake til en tekstlogo, klikker du på Fjern logo nederst i Logo-panelet.