Legg til en lysbildefremvisning på hjemmesiden min

Nesten alle nettbutikkens temaer gjør det mulig for deg å lage en kort lysbildefremvisning øverst på hjemmesiden din, noe som kan bidra til å få kunder til å utforske nettstedet ditt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk på Butikkdesign -menyen og deretter på Tema -fanen.
  3. Det nåværende temaet ditt vises til venstre. For å bytte tema, klikk Endre tema .
    Klikk på Endre tema -knappen
  4. Klikk på Vis tema på et tema for å få mer informasjon om det.
  5. Når du ser på et tema, kan du bruke og > -knappene for å rulle gjennom temaets miniatyrbilder som tilbyr Image Slider -funksjonen, og klikk deretter på Velg dette temaet .
    Klikk på Velg dette tema -knappen
  6. Klikk på + -knappen fra hjemmesiden for å se temaets standard Hovedbilde , og klikk deretter på Endre bilde .
    Klikk på Endre bilde -knappen
  7. Bla til bildet du ønsker, bruk vinduet Endre størrelse og flytt til å passe for å ramme det inn og klikk på OK . Bildet ditt erstatter temaets opprinnelige bilde.
  8. Klikk på + for å legge til et nytt lysbilde, og dra et nytt bilde inn i den grå boksen, eller klikk på boksen for å laste opp bildet. Endre størrelsen på og beskjær bildet som før, og klikk på OK for å legge det til bildesettet ditt.
    Bildet ditt erstatter temaets opprinnelige bilde
  9. Merk: Hvis du vil slette et lysbilde, klikker du på Fjern lysbilde nederst til høyre i forhåndsvisningsområdet.

10. Når du har lagt til alle bildene dine (opptil maksimum fire), kan du klikke og dra dem for å endre rekkefølgen.
    Klikk og dra bildene for å endre rekkefølgen
  11. Under velkomstblokken kan du velge å vise en Overskrift og en Melding som skal vises øverst på hjemmesiden din.
    Angi informasjonen for velkomstblokken
  12. Du kan velge å vise bilder under velkomstoverskriften i Bildeblokker . Hvis du angir en URL, kan en kunde klikke på bildet og bli dirigert til et annet nettsted, eller du kan dirigere dem til en annen side på nettstedet ditt.
  13. Velg å vise den sekundære meldingsblokken, som viser en overskrift og tekst nederst til venstre og høyre på nettstedet ditt.
    Angi informasjonen for den sekundære meldingsblokken.
  14. Klikk på Lagre når du er ferdig.
  15. Merk: Klikk på Vis butikk øverst til høyre på skjermen for å gjennomgå nettstedet ditt.