Legg til en maskinvarenøkkel for totrinnsverifisering

Aktiver en maskinvarenøkkel for totrinnsverifisering (2SV) for den beste tilgjengelige kontosikkerheten. Vi støtter USB- eller Bluetooth-aktiverte nøkler som oppfyller FIDO U2F-standarden, slik som mange Yubikeys-nøkler eller Google Titan.

Merk: Hvis du bruker en sikkerhetsnøkkel, trenger du en backupmetode slik at brukerstøtten kan verifisere identiteten din. Vi anbefaler en autentiseringsapp for mye bedre sikkerhet enn SMS-meldinger. For informasjon om hvordan du konfigurer appen, ser du Aktive totrinnsverifisering.

1. Gå til GoDaddy Pålogging og PIN-kode-side. Du kan bli bedt om å logge på hvis du ikke allerede er det.
  2. Itotrinnsverifisering-delen, klikker du på Legg til verifisering.
  3. Nedenfor Hvordan ønsker du å motta verifiseringskoder, velger du Sikkerhetsnøkkel og klikk deretter på Neste. Ha sikkerhetsnøkkelen i nærheten, men ikke koble den til ennå.
    klikk på sikkerhetsnøkkel
  4. Klikk på Neste og følg deretter instruksjonene på skjermen. Når vi har verifisert nøkkelen din, vil du se en melding om at verifiserings var vellykket.
  5. Klikk på Legg til backup-metode.
  6. Nedenfor Velg ytterligere verifiseringsmetode, velger du Autentiseringsapp.
  7. Klikk på Neste og følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere appen som din backup-metode for autentisering.