Legg til en nedlastbar fil med knappekobling

Denne videoen og informasjonen nedenfor den forklarer hvordan du legger til en knapp på Website Builder 7-nettstedet, og kobler den til en fil som besøkende til nettstedet kan lagre eller skrive ut.

Du kan laste opp filer, for eksempel regneark, Word-dokumenter eller PDF-filer (Portable Document Files) med Website Builder. Besøkende til nettstedet kan deretter klikke på en knapp for å laste ned det aktuelle dokumentet for å bruke det i frakoblet modus. Du kan også, hvis du foretrekker det, tilby det aktuelle dokumentet med koblet tekst istedenfor en knapp.

Merk: Filene kan bare være på maksimum 30 MB, og denne metoden er ikke beregnet på opplasting av bilde- eller lydfiler. Se isteden Legge til og redigere bilder og Hvordan legge til en Lydspiller. Du kan ikke laste opp filer som ender med htm, html, htmlx, js, asp, aspx, mht, php, exe, gem, xpi eller dll.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. I listen Produkter klikker du på Nettstedbygger, og klikker deretter på Administrer ved siden av den kontoen du vil bruke.
  3. Etter at Nettstedbygger er startet opp, klikker du på Rediger nettsted.
  4. I sidemenyen velger du den siden der du vil opprette en koblet knapp.
  5. I verktøylinjen på venstre side Klikker du på Knapp. En knapp blir lagt til på siden.
    Klikk på knappen i verktøylinjen på venstre side.
  6. Klikk på knappen på siden og velg Innstillinger.
    Klikk på knappen og velg Innstillinger.
  7. I vinduet Innstillinger, ved siden av Etikett, skriver du teksten du vil ha på knappen.
    Angi en etikett for nedlastingsknappen.
  8. Ved siden av Kobling, klikker du på den røde pilen og deretter på Last opp.
    Klikk på Last opp

Her er andre valg etter at du har klikket på den røde pilen:
    • Velg en tidligere opplastet fil i listen Koble til.
    • Slett en tidligere opplastet fil ved å klikke på Last opp, og deretter klikke på filens papirkurvknapp i Filbehandling.

9. I Filbehandling klikker du på Bla gjennom for å finne en fil på den lokale stasjonen din.
  10. Etter at filen er lagt til i Filbehandling, klikker du på den. Når det grønne hakemerket vises, klikker du på Sett inn.
    Klikk på Sett inn etter opplasting
  11. Lukk Filbehandling ved å klikke på x øverst til høyre og gå tilbake til siden din.

Merk: Hvis du laster opp en tekst- eller PDF-fil, kan du ha den åpen i et nytt vindu ved å velge avmerkingsboksen under Koble til-feltet. (Andre filtyper, som regneark, vil simpelthen bli lastet ned i stedet for å åpnes i et nytt vindu.)
    Merk av Åpne kobling i nytt vindu.

12. Etter at du har gjort valget ditt, klikker du på Lagre i bunnen av Innstillinger -vinduet.
  13. Klikk på Forhåndsvisning for å se hvordan knappen vil se ut på nettstedet ditt.
    Hvordan nedlastingsknappen vil se ut for kundene
  14. Klikk på Publiser når du er klar, og bekreft valget ved å klikke på Publiser på nytt.
  15. Et vindu viser en kobling til nettstedet ditt som du kan klikke på for å se de publiserte endringene. Eller klikk på Lukk.
  16. Når siden din vises igjen, klikker du på Avslutt forhåndsvisning.