Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en seksjon

Website Builder har mange spesialiserte seksjoner som PDF -visere, prislister eller menyseksjoner for restauranter, eiendomsoppføringer , Soundcloud -lydspor , koblinger til YouTube -videoer osv. Du kan til og med laste opp dine egne videoer til overskriften og til noen seksjoner , eller be folk abonnere på e -postlisten din .

Etter at du har lagt til nye seksjoner, kan du tilpasse teksten , redigere handlingsknappen og legge til eller erstatte bildene .

Merk: Hver side inneholder opptil 20 seksjoner. Hvis du trenger flere seksjoner, kan du legge til flere sider .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Gå til siden og området der du vil legge til en del. Hold markøren over det området av nettstedet ditt og velgLegg til en ny seksjon + ikon Legg til seksjon .

Merk: Du kan ikke legge til enda en overskrift eller bunntekst. Noen seksjoner, som Nettavtaler, kan bare legges til én gang. Andre seksjoner, som Kontakt oss, kan legges til flere ganger.

5. Søk eller bla gjennom den delen du ønsker, og velg ditt valg. I mobilappen bruker du rullegardinmenyen øverst for å bla gjennom seksjoner etter kategori.
  6. Bla gjennom oppsettalternativene og velg Legg til i oppsettet du ønsker. Uansett hvilket oppsett du velger, kan du alltid endre seksjonens oppsett senere.
  7. Velg elementene i den nye delen for å redigere delinnholdet .
    • Hvis du sletter noe innhold, for eksempel en undertekst, tekst eller bilde, fjernes dette stykket fra det visuelle oppsettet og resten av innholdet justeres. Legg det til igjen ved å bruke redigeringsprogrammet til høyre. I mobilappen velger du delen igjen for å åpne redigeringsprogrammet.
  8. Hvis du ombestemmer deg om seksjonen din, holder du musen over seksjonen og bruker menyen som vises til å flytte den opp eller ned på siden, endre oppsettet, duplisere delen , flytte delen eller slette delen . I mobilappen velger du Innhold for å se og administrere delene.
    Skjermbilde av oppsettlinjen
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .