Nettstedbygger Hjelp

Legg til en seksjon

Nettstedet ditt leveres med følgende fire deler allerede installert: Overskrift, Om oss, Kontakt oss og Bunntekst (pluss Abonner for nettbutikk-/eCommerce-plan). Du kan også legge til nye deler og tilpasse dem ved å gi dem nye navn, endre eller fjerne standardteksten og slette eller erstatte bildene.

Merk: Du kan legge til opptil 20 deler på en side. Trenger du flere, kan du legge til flere sider.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Rull nedover i hovedvisningen av nettstedet til der du vil legge til en seksjon, og klikk på plusstegnet.
     Klikk på plussknappen

Merk: Du kan ikke legge til enda en overskrift eller bunntekst. Men du kan legge til mer enn én Meny/Prisliste, Filer eller Sosial del.

4. Klikk på en av delene oppført i panelet Legg til del.
    klikk legg til del
  5. Klikk på oppsettet du ønsker å bruke.
    klikk på layout
  6. Når bekreftelsen Del lagt til vises, klikker du på den nye delen for å tilpasse alternativene – først tittelen.
    tilpass del

Merk: Hvis du ombestemmer deg og ikke lenger vil legge til en del, kan du Slette en del ved å klikke på det siste alternativet i menyen under de tre prikkene for den aktuelle delen.
    I menyen klikker du på Slett del

7. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  8. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).