Legg til en side

Du kan legge til så mange sider som du trenger for å bygge nettstedet ditt i Website Builder.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Dra Ny side -ikonet fra verktøylinjen til venstre inn på siden.
  4. I Sidenavn -feltet skriver du inn et navn på siden og klikker på Legg til.
  5. Du kan begynne å legge til innhold når den nye siden lastes inn.
  6. Klikk på Publiser, deretter klikker du på bekreftelsesvinduet for å se endringen live på nettstedet ditt.
    Klikk på koblingen for live-visning

Neste trinn

Relaterte koblinger