Nettstedbygger Hjelp

Legg til en video på nettstedet mitt

Du kan bruke video i nettstedsoverskriften for å øke visuell interesse eller fremheve produktene eller tjenestene dine. Hvis du vil endre utseendet til overskriften, endrer du temaet. Videoer i overskriften spilles av uten lyd. Og kunder som ser nettstedet på mobile enheter, ser bare miniatyrbildet, slik at siden lastes inn raskere.

Trenger du litt ekstra veiledning? Få ekspertråd for videoplanlegging fra en Guides GoDaddy.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg overskriften (første del på hjemmesiden), og velg deretter pilen ved siden av forsidebildet.
    Skjermbilde av pilen ved siden av forsidebildet.
  5. Velg Video.
  6. Velg Endre video.
  7. Dra og slipp videoen din i opplastingsområdet, eller velg Legg til en video for å få tilgang til datamaskinen din. Eller du kan velge en video du allerede har lastet opp, eller en arkivvideo.
  8. Merk: Hvis du har overskredet de tre første videoene, må du koble til GoDaddy- og Vimeo -kontoene dine .

9. Endringene lagres mens du jobber. Publiser nettstedet ditt for å aktivere endringene.

Beste praksiser for videooverskrift

• Det er ingen lyd i overskriftsvideoer, slik at den ikke distraherer brukeren eller øker tiden det tar for siden å laste inn. Hvis du vil at videoen skal spilles av med lyd, kan du legge til en video på nettstedet ditt.
  • De beste videoene for overskrifter er korte sekvenser (maksimalt omtrent 30 sekunder). Hvis videoen er svært kort (mindre enn 5 sekunder), kan du prøve å gjøre start- og sluttbildet likt slik at det ikke er hakkete når videoen går tilbake til begynnelsen.
  • De mest effektive videoene hjelper deg med følgende:
    • Angi stemningen. Vis hvordan livet er bak kulissene, eller hvordan det er å samhandle med dine ansatte fra kundens synspunkt.
    • Promotere produktene dine. Vis personer som bruker produktene dine, slik at kundene kan forestille seg hvordan det er selv. Eller gi en digital gjennomgang for å fremheve produktets beste funksjoner.
    • Vise frem det du driver med. Ta publikum med på et eventyr, spesielt hvis du er en arrangør eller i gjestfrihetsbransjen. Du kan også ta dem med på en omvisning i butikken, spaet, restauranten eller kafeen.
  • Videoene bør være ganske enkle og bevegelsene bør være jevne og flytende, ikke hakkete eller for aktive.
  • Bruk videoer på en målrettet måte. De er veldig nyttige for å tiltrekke oppmerksomhet, men bør ikke distrahere fra resten av nettstedet ditt.
  • Forsikre deg om at fargen på innholdet på nettstedet ikke blandes sammen med fargene i videoen. Ellers er teksten vanskelig å lese over bakgrunnen.
  • Unngå tekstoverlegg i videoen, slik at det ikke er noen ekstra visuelle distraksjoner.
  • Hvis du legger til tekst i overskriftsfeltene dine i stedet for i videoen, blir nettstedet ditt funnet i søkeresultatene.