Legg til en videoblokk i WordPress

Du kan legge til en videoblokk på sidene eller innleggene dine i WordPress.

Trenger du litt ekstra veiledning? Få ekspertråd for opprettelse av videoer fra en GoDaddy -guide.

1. Åpne blokkeredigeringsprogrammet ( Trenger du hjelp med å åpne blokkeredigeringsprogrammet? ).
  2. Velg Legg til blokk .
  3. Velg Video fra Vanlige blokker -delen.
  4. Velg hvordan du vil legge til videoen:
    • Last opp - Velg media som er lagret på din egen datamaskin.
    • Mediebibliotek - Gir tilgang til arkivfotografier og mediebiblioteket.
    • Sett inn fra URL - Oppgir et felt for å lime inn URL -adressen til en video som allerede er hostet på nettet (f.eks. YouTube). Dette er det vanligste valget for videoer.
  5. Velg Sett inn fra URL -adresse .
  6. Lim inn URL -en for videoen din i det angitte feltet.
  7. Velg Bruk .
Animasjon som viser hvordan du legger til en videoblokk

Merk: Husk å oppdatere siden eller innlegget ditt etter redigering.