Nettstedbygger Hjelp

Legg til en YouTube- eller Vimeo-video til nettstedet mitt ved hjelp av en ekstern kobling

Vis en YouTube- eller Vimeo-video på nettstedet ditt ved å lage en kobling til den på nettstedet ditt. Eller du kan laste opp din egen video ved hjelp av Vimeo.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

Trenger du litt ekstra veiledning? Få ekspertråd for hvordan du setter opp ditt eget studio fra en GoDaddy-guide.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Nettsted > Rediger størrelse for å åpne redigeringsverktøyet for nettstedet.
  4. Gå til siden og stedet du ønsker å legge til videoen din, og legg til et avsnitt.
  5. Søk etter Video-avsnittet og velg oppsettet du vil ha. Eller du kan laste opp din egen video ved hjelp av Vimeo.
  6. Hvis du har mer enn én video i oppsettet ditt, velger du den videoen du vil endre.
  7. I det høyre panelet kopierer du YouTube- eller Vimeo-koblingen inn i Video-URL-feltet.
  8. Personliggjør Tittelen og Videobeskrivelsen med din egen tekst enten i det høyre panelet eller på selve siden.
  9. Når du er klar, publiserer du nettstedet for å gjøre forandringene synlig.

Vis meg hvordan

Denne videoen er Økt 15 av «Slik gjør du det»-serien for Avansert design og media i Website Builder