Legg til en YouTube- eller Vimeo-video til nettstedet mitt ved hjelp av en ekstern kobling

Vis en YouTube- eller Vimeo-video på nettstedet ditt ved å lage en kobling til den på nettstedet ditt. Eller du kan laste opp din egen video ved hjelp av Vimeo.

Denne videoen er Økt 15 av «Slik gjør du det»-serien for Avansert design og media i Website Builder

Trenger du litt ekstra veiledning? Få ekspertråd for hvordan du setter opp ditt eget studio fra en GoDaddy-guide.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Nettsted > Rediger størrelse for å åpne redigeringsverktøyet for nettstedet.
  4. Gå til siden og stedet du ønsker å legge til videoen din, og legg til et avsnitt.
  5. Søk etter Video i avsnittets søkefelt. Avsnitt som tillater videoer er oppført. Hvis du ikke har et Video-avsnitt (sammenlign planer og priser ), bruker du en annen avsnittstype som Innhold eller Introduksjon. Velg oppsettet du vil ha og velg Legg til.
  6. Hvis du vil ha mer enn ett bilde eller en video i oppsettet ditt, velger du bildet eller videoen du vil endre.
  7. Hvis du bruker et avsnitt som tillater både bilder og videoer, som for eksempel et Innhold- eller Introduksjon-avsnitt, velger du Video over bildet for å gå til Video-menyen.
  8. I det høyre panelet kopierer du YouTube- eller Vimeo-koblingen inn i Video-URL-feltet. Eller du kan laste opp din egen video ved hjelp av Vimeo.
  9. Personliggjør Tittelen og Videobeskrivelsen med din egen tekst enten i det høyre panelet eller på selve siden.
  10. Når du er klar, publiserer du nettstedet for å gjøre forandringene synlig.