Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Nettsteder + Markedsføring Hjelp

Legg til en YouTube- eller Vimeo-video til nettstedet mitt ved hjelp av en ekstern kobling

Vis en YouTube- eller Vimeo-video på nettstedet ditt ved å lage en kobling til den på nettstedet ditt.

Denne videoen er del av «Slik gjør du det»-serien for Avansert design og media i Website Builder.

Trenger du litt ekstra veiledning? Få ekspertråd for hvordan du setter opp ditt eget studio fra en GoDaddy-guide.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og stedet du ønsker å legge til videoen din, og legg til et avsnitt.
  5. Bla gjennom under kategoriene Lyd og video eller Generelt for avsnitt som har videoer, eller søk etter Video i avsnittets søkelinje. Velg oppsettet du vil ha og velg Legg til.
  6. Hvis du vil ha mer enn ett bilde eller en video i oppsettet ditt, velger du bildet eller videoen du vil endre.
  7. Hvis du bruker et avsnitt som tillater både bilder og videoer, som for eksempel et Innhold- eller Introduksjon-avsnitt, velger du Video over bildet for å gå til Video-menyen.
  8. I det høyre panelet kopierer du YouTube- eller Vimeo-koblingen inn i Video-URL-feltet. Eller du kan velge Last opp, velg eller opprett en video for å legge til din egen video eller opprette en egendefinert video.
  9. Personliggjør Tittelen og Videobeskrivelsen med din egen tekst enten i det høyre panelet eller på selve siden.
  10. Når du er klar, publiserer du nettstedet for å gjøre forandringene synlig.