Legg til et alternativ for Lokal levering

Når du legger til et lokalt leveringsalternativ, angir det separate fraktomkostninger for de som bestiller innenfor et område som du definerer i instrumentbordet. Lokal levering er kanskje ikke et alternativ for alle bedrifter, men hvis du mottar bestillinger som ber om levering i nærheten, kan du spare fraktkostnader.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Utvid på instrumentbordet Handel , og deretter velg Innstillinger .
  4. Velg Leveringsmetoder .
  5. Under Leveringsmetoder velger du Legg til ved siden av Lokal levering .
    Lokal knapp for alternativ for levering er uthevet
  6. Under Hva kunder ser når de velger denne metoden , velger du en unik etikett på opptil 255 tegn (som Lokal levering, Lokal levering osv.), Slik at kundene vet hva de velger.
  7. Fra og med det opprinnelige bestillingsbeløpet på 0,00, velg leveringsavgift per bestilling for å dekke beløpet du vil inkludere i alternativet for lokal levering.

Eksempel:
    Eksempel på Leveringsgebyr per bestilling basert på Bestillingsbeløp

8. VelgRediger blyantikonet for detaljer Rediger for å definere leveringsregionen din.
  9. Velg hvilke delstater eller territorier hvor du vil tilby lokal levering.
  10. Slå på Bare send til bestemte post- / postnummer for å legge til spesifikke koder.
    Merk: Legg til en stjerne (*) etter tegnene som starter en rekke postnummer (for eksempel vil 902* inkludere alle kodene som begynner med 902, inkludert 90210, for eksempel).
  11. Velg Legg til, og deretter Lagre .
  12. Velg Lagre for å aktivere Lokal levering som et alternativ for kundene innenfor den definerte leveringsregionen.