GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til et bannerbilde i Email Marketing -kampanjen min

Merk: Denne artikkelen gjelder for GoDaddy Email Marketing. Hvis du oppretter en markedsførings -e -post i Websites + Marketing, kan du legge til et bannerbilde på denne måten.

Bannerbildet er grafikken som vises rett øverst i e -postkampanjen din. Det er leserens førsteinntrykk, så du vil at bannerbildet ditt skal passe til selskapets merkevare, eller stemningen i nyhetsbrevet ditt. Du kan ofte hente noe fra dine egne arkiver, men hvis du ikke har noe lett tilgjengelig, er det mange gratis ressurser der ute. Hvis du begynner med et rått bilde, bør du vurdere å bruke litt tid på å beskjære favorittbildedigeringsprogrammet og legge til tekst. Du vil at bannerbildet ditt skal fange den rette tonen.

Merk: Lagre bildet ditt til 590 piksler bredt for å få mest mulig effektiv gjengivelse og innlasting. Høyden på banneret er opp til deg.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du logge på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Kampanjer i GoDaddy Email Marketing -kontoen din.
  3. Klikk på Rediger under kampanjen du vil jobbe med, eller Skriv for å opprette en ny kampanje.
  4. I sidestolpen, under Bilder , klikker du på Legg til et bilde for å finne bannerbildefilen din.
  5. Merk: Opprett et profesjonelt utseende-bilde ved hjelp av Oppretting av innhold. De beste dimensjonene er 590 x 175 piksler. Når du er ferdig med å designe, lagrer du bildet ditt som en PNG -fil.

6. Finn og åpne bildefilen du vil ha som banner. Klikk på Last opp bilde .
  7. Når bildet er lastet opp, ser du et miniatyrbilde av bildet i sidestolpen for bilder. Dra bildet fra sidestolpen og slipp det over på bannerområdet.
  8. Du blir bedt om å legge til en kobling til bannerbildet ditt . Det anbefales på det sterkeste at du gjør banneret ditt klikkbart . Angi URL -adressen din, og klikk på Lagre .
  9. Klikk på Lagre øverst eller nederst på komponist -siden for å lagre fremdriften din.
  10. Klikk på Forhåndsvisning øverst til høyre, for å se kampanjen slik leserne dine vil se den.

Vi anbefaler alltid å bruke et bannerbilde, men hvis du har en kampanje som krever noe litt annerledes, kan du hoppe over bannerbildet ved å la bannerområdet være tomt. Kampanjen din starter ved den første modulen i oppsettet ditt, og vil ikke vise noe for et banner.