GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til et bilde

Før du kan legge til et bilde, må du laste opp et bilde til bildegalleriet. Deretter legger du til en modul som har en plassholder for et bilde.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy -kontoen og åpner Email Marketing. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Rediger nederst i kampanjen du ønsker å bruke på Kampanjer -siden.
    Klikk på Rediger
  3. I Bildegalleriet finner du bildet du vil legge til.

Klikk på Last inn flere for å vise flere bilder.

4. Klikk og dra bildet til bildets plassholder i modulen du la til tidligere.
    Klikk og dra bildet til plassholderen

Du kan endre størrelse på eller endre bildet.

Legg til flere bilder side om side

1. Hvis du vil legge til mer enn ett bilde side om side, klikker du inni Bildemodulen .
  2. Under det første bildet du har lagt til, klikker du på plusstegnet (+) for å legge til plassholderen for det andre bildet.
    Klikk på plusstegnet
  3. Klikk på plusstegnet (+) under 2. bilde -placholder for å legge til en plassholder for et tredje bilde, og så videre.
    Klikk på plusstegnet en gang til

Du kan legge til opptil 4 bilder side om side.

4. I Bildegalleriet finner du bildet du vil legge til.

Klikk på Last inn flere for å vise flere bilder.

5. Klikk og dra hvert bilde fra Bildegalleriet til bildets plassholdere i modulen.
    Dra bildene til plassholderne

Etter at du har dratt et bilde til en plassholder, må du enten klikke inne i bildet eller klikke på blyantknappenKlikk på blyantknappen for å åpne Redigeringsmodus og legge til flere bilder.