Legg til et bilde i et innlegg eller en side i WordPress

Når du legger til et bilde til WordPress -innleggene og -sidene dine, kan du velge fra et bilde som du tidligere har lastet opp, eller laste opp bildet samtidig som du legger det til siden din.

Trenger du litt ekstra veiledning? Få ekspertråd om produktbilder fra en GoDaddy -veiledning.

1. Logge på WordPress.
  2. Klikk på Innlegg eller Sider i menyen til venstre.
  3. Klikk på Rediger under Side eller Legg ut der du vil legge til et bilde.
  4. I tekstredigeringsvinduet klikker du hvor du vil legge til bildet.
  5. Klikk på Legg til media -knappen.

Merk: Hvis du allerede har lagt bildet til mediebiblioteket ditt, kan du klikke på fanen Mediebibliotek og hoppe til det siste trinnet.

6. Klikk på Velg filer -knappen.
  7. Finn og velg bildet på den lokale datamaskinen.
  8. Klikk på Åpne for å legge til bildet i mediebiblioteket ditt.
  9. Bekreft at riktig bilde er valgt, og klikk på Sett inn .

Etter at siden eller innlegget er publisert vil det nye bildet være synlig på nettstedet ditt.