Legg til et domene i en forhåndsinnstilt profil

Etter at du har opprettet en forhåndsinnstilt profil, kan du tilordne dem domenenavn. For å bidra til å holde domeneinnstillingene dine konsekvente og organiserte oppdateres hvert tilordnede domene med innstillingene til den valgte forhåndsinnstilte profilen.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Kryss av i boksen ved siden av domenet eller domenene du ønsker å tilordne til en profil. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  3. Velg Innstillinger og deretter Tilordne domene til profil.

Merk: Domener kan tilordnes til én forhåndsinnstilt profil om gangen.

tilordne domeneprofil
  4. Velg profilen du vil tilordne de valgte domenene til.
  5. Klikk på Bruk for å lagre endringene.

Du ser en Vellykket!-bekreftelse som informerer deg om at domenene er blitt lagt til i profilen. Hvis det oppstår feil, kan du gjennomgå statusen.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Du kan organisere domenene dine enda mer detaljert med Mapper.