Tilordne en profil til domenene mine

Tildel en profil du har opprettet til domenene dine for å bruke profilinnstillingene til de valgte domenene. Profiler hjelper deg med å spare tid ved å la deg administrere domeneinnstillingene dine på ett sted, og deretter bruke innstillingene automatisk på alle domener som er tilordnet den profilen. Hvert domene kan bare tilordnes til en enkelt profil, men du kan tilordne mange domener til den samme profilen.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du oppdaterer. Eller velg avmerkingsboksen ved siden av Domenenavn , og velg deretter Velg alle .
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Tildel profil fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelse, kan det hende du må velge Mer -menyen og rulle ned for å se Tildel profil .
  4. Tilordne et domene til en profil ved å velge plusstegnetplusstegn ved siden av profilen. Hvert domene kan bare tilordnes til en enkelt profil, men du kan tilordne mange domener til den samme profilen.
  5. Velg Fortsett for å lagre endringene.

Du ser en vellykket bekreftelse som informerer deg om at profilen ble tilordnet domenene.