GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til et Facebook -registreringsskjema

Legg til et GoDaddy Email Marketing -registreringsskjema på bedriftens Facebook -side. Facebook -integrasjonen støtter kun registreringsskjemaer hvis du har administratortilgang til Facebook -siden og har 2000 eller flere følgere . Artikkelen om faner for Facebook for utviklere har detaljert informasjon for å tilpasse fanen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Markedsføring per e -post og velg Administrer .
  3. Fra Tillegg- menyen velger du Legg til flere .
    Legg til flere
  4. Klikk på tredjepartsintegrering -fanen.
  5. Rull ned til Facebook -påmeldingstillegget, klikk og klikk deretter på Innstillinger -ikonet.
    Legg til flere
  6. Klikk på Autoriser til høyre. Når Facebook -påloggingssiden åpnes, klikker du på OK
  7. Klikk på Legg til Facebook -fanen til høyre.
  8. Velg skjemaet du vil bruke, og velg deretter Facebook -siden der skjemaet skal vises.
  9. Klikk på Lagre endringer, så vises e -postregistrering -fanen din på Facebook -siden.