Legg til et favicon i WordPress

Favicon eller nettsted -ikonet er et bilde du ser i fanen over URL -en din når du åpner nettstedet i en nettleser. Det hjelper besøkende med å finne nettstedet ditt på skjermen når de har flere nettleserfaner åpne. Du kan administrere innstillingene for nettstedikonet i Tilpasseren.

Merk: Før du følger trinnene nedenfor, bør du laste opp bildet du vil bruke som et favicon til mediebiblioteket ditt. Bildet skal være firkantet og ha en størrelse på minst 512 x 512 piksler.

1. Logg på WordPress.
  2. Velg Utseende > Temaer i menyen til venstre.
  3. I Tilpasseren velger du Nettstedidentitet .
  4. I Endre ikon -delen, velg Endre bilde . Hvis nettstedet ditt ikke allerede har et favicon, velger du Velg nettsted -ikon .
  5. Under Velg bilde velger du Mediebibliotek -fanen.
  6. Finn bildet du vil bruke som nettstedikonet, og velg det. Deretter velger du Velg .
  7. Velg en del som du vil skal være synlig i en nettleser, og velg deretter Beskjær bilde .
  8. Velg Publiser.

Mer informasjon

• Hvis du ikke kan legge til et favicon fra WordPress -instrumentbordet, kan du prøve å legge det til med FTP .