Legg til et GoDaddy Pro -medlemsmerke på nettstedet mitt

Som GoDaddy Pro -medlem kan du legge til et merke på nettstedet for å vise kundene at du er medlem av programmet. Merket kobles tilbake til profilsiden din, slik at kundene kan se porteføljen din, vurderingene og mer.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Velg GoDaddy Pro .
  3. Velg Fordeler -ikonet på venstre side av siden.
  4. Fordeler siden velger merker.
  5. For tekstfargen du vil bruke, velger du Få HTML -innebyggingskode .
  6. Kopier innebyggingskoden og sett den inn i HTML -koden på siden din der du vil at merket skal vises.

Mer informasjon

• Det er OK å plassere merket på de sosiale medienettstedene dine. Du må kanskje høyreklikke på bildet og lagre det på datamaskinen for å bruke det på nettsteder som ikke tillater brukeroppgitt HTML.
  • Her er hjemmesiden for alle hjelpeartiklene til GoDaddy Pro .