Legg til et underdomene som viser til en IP-adresse

Nå som du forstår hva et underdomene er, kan d legge til ikke-videresendte underdomener som viser til IP-adresser. Hvis du vil videresende et underdomene, se

.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer ved siden av Domener.

Hvordan du legger til underdomener, vil være avhengig av hvordan kontoen din vises.

Kortvisning

I Kortvisning vil kontoen din se omtrent slik ut:

1. Velg domenenavnet du ønsker å bruke, klikk på Tekstikon (Innstillinger) og velg Administrer DNS.
  2. Nederst i Oppførings-seksjonen velger du A (host) fra den rullegardinmenyen.
  3. Fyll ut de andre feltene:
    • Navn – Angi underdomenet du vil bruke.

Underdomenet kan inneholde et punktum (.), men ikke som det første eller siste tegnet. Punktum i rekkefølge (...) er ikke tillatt. Underdomenet kan ikke overskride 25 tegn.

• Verdi – Angi IP-adressen du vil at underdomenet skal peke til.
    • TTL – Velg hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen.
  4. Klikk Legg til oppføring.

Listevisning

I Listevisning vil kontoen din se omtrent slik ut:

1. Klikk på domenenavnet du vil bruke.
  2. Klikk på DNS-sonefil -fanen.
  3. Klikk Legg til oppføring.
  4. Velg A (vert) fra Posttype-listen.
  5. Fyll ut disse feltene:
    • Vert: — Angi underdomenet du vil bruke.

Underdomenet kan inneholde et punktum (.), men ikke som det første eller siste tegnet. Punktum i rekkefølge (...) er ikke tillatt. Underdomenet kan ikke overskride 25 tegn.

• Peker til: — Angi IP-adressen du vil at underdomenet skal peke til.
    • TTL: — Velg hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen.
  6. Klikk på Fullfør.
  7. Klikk på Lagre endringer. Det nye underdomenet vises i A (vert)-delen.

Det kan ta opptil 48 timer før DNS er overført.

Neste trinn

• For å redigere et underdomene, se
  • For å slette et underdomene, se