Opprett tilleggsdomener eller underdomener i Linux-hosting

Med tilleggsdomener og underdomener kan du hoste flere nettsteder på én enkelt cPanel-konto. Fra og med 6. desember 2023 kan alle Linux-hosting-planer (unntatt Economy) bruke tilleggsdomener.

Merk:Hvis du vil vise innholdet på det primære domenet, men med et annet domenenavn eller en annen URL-adresse, må du legge til et Alias-domene.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg deretter Administrer for ønsket Linux -hostingplan.
    klikk på Administrer
  3. klikk på cPanel-administrasjon.
  4. Velg Domener.
  5. Velg Opprett et nytt domene.
  6. Angi navnet på tilleggsdomenet ditt (for eksempel coolexample.com) eller underdomenet ditt (for eksempel shop.coolexample.com).
  7. Fjern merket i boksen Del dokumentrot. Hvis du vil ha en egendefinert dokumentrot, erstatter du standardbanen med ønsket bane.
    tilleggsdomene
  8. Velg Send .

En vellykket-melding bekrefter at domenet ditt er lagt til.