Nettstedbygger Hjelp

Legg til Facebook-piksel på nettstedet mitt

Ved å legge til Facebook-pikselsporingstjenesten på nettstedet ditt, kan du spore Facebook-kampanjene for å se hvordan de ligger an og hva som fungerer best.

Merk: Du må opprette Facebook-pikselen før du starter trinnene nedenfor. Hvis du allerede har opprettet pikselen din, gå til Hendelsesadministrasjon for Facebook og få piksel-ID-en din.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg nettsted.
  4. Velg Rediger nettsted.
  5. I redigeringsprogrammet for nettstedet klikker du på Innstillinger i det høyre navigasjonspanelet.
    klikk på panelet Nettsideinnstillinger
  6. Velg Facebook-pikselpanelet og angi piksel-ID-en som er angitt av Facebook.
  7. Publiser nettstedet for at endringene skal tre i kraft.