Legg til et favicon på nettstedet mitt

Et favicon (forkortelse for favorittikon) hjelper nettstedet ditt med å skille seg ut fra konkurrentene ved å vise et lite bilde i nettleserfanen. Det vil også vises på steder som favorittfeltet og bokmerkelisten.

Du kan legge til et favicon uten problemer med å kode ved å bruke Websites + Marketing nettstedsbygger .

Last opp en firkantet .PNG-, .ICO-, .JPG- eller .JPEG -bildefil. Vi anbefalte dimensjonene 180x1x180px for at faviconet ditt skulle være skarpt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted.
  4. I Innstillinger -menyen velger du Favicon .
  5. I Favicon -panelet velger du Last opp og naviger til bildet du vil bruke.
    Klikk på Last opp
    Merk: Hold utformingen av faviconet ditt enkelt - du vil ikke ha folk som myser.
  6. Klikk på Ferdig når du er ferdig, og når du er klar, velg Publiser nettsted / Publiser .
  7. Velg Besøk nettsted for å se nettstedets favicon i nettleserens fane eller navigasjonsfelt.
    (Eksempel nedenfor)
    Et eksempel på faviconet slik det vises i en aktiv nettleserfane.