Legg til favicon på nettstedet

Et favicon (forkortelse for favorittikon) hjelper nettstedet ditt med å skille seg ut blant konkurrentene ved å vise små bilder i nettleserfanen. Det vil også vises i nettleserens liste over favoritter eller bokmerkede sider.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger/Rediger nettsted.
  3. Klikk på panelet Nettsideinnstillinger.
    klikk på panelet Nettsideinnstillinger
  4. Klikk på Favicon.
    Klikk på Favicon.
  5. Klikk på Last opp i Favicon-panelet, og naviger til bildet du vil bruke.
    Klikk på Last opp

Merk: Bildet bør ikke være større enn 180x180 piksler og lett å se selv når det er lite.

6. Når du er ferdig, kan du klikke på Forhåndsvisning for å se resultatene, og hvis du vil, kan du kjøpe et nytt domene eller bruke et av dine andre domener.
  7. Når du er ferdig, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).
  8. Klikk på Besøk nettsted for å se nettstedets favicon i nettleserens fane eller navigasjonsfelt.
    Eksempel på favicon i nettleserfane