Nettstedbygger Hjelp

Legg til favicon på nettstedet

Et favicon (forkortelse for favorittikon) hjelper nettstedet ditt med å skille seg ut blant konkurrentene ved å vise små bilder i nettleserfanen. Det vil også vises i nettleserens liste over favoritter eller bokmerkede sider.

Denne videoen er del av serien «Slik gjør du det» for å Legge til avansert funksjonalitet i Website Builder

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Klikk på Rediger nettsted.
  4. Klikk på panelet Nettsideinnstillinger.
    klikk på panelet Nettsideinnstillinger
  5. Klikk på Favicon.
    Klikk på Favicon
  6. Klikk på Last opp i Favicon-panelet, og naviger til bildet du vil bruke.
    Klikk på Last opp

Merk: Bildet bør ikke være mer enn 180 piksler per kvadrat. Et favicon bør være enkelt og kraftfullt – folk bør slippe å myse for å se hva det er.

7. Klikk på Ferdig når du er ferdig, og når du er klar, klikker du på Publiser nettsted / Publiser.
  8. Klikk på Besøk nettsted for å se nettstedets favicon i nettleserens fane eller navigasjonsfelt.
    Eksempel på favicon i nettleserfane