Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til felt i registreringsskjemaet

Det eneste obligatoriske feltet i registreringsskjemaet ditt er e -postfeltet. Du kan legge til så mange du vil, og bestemme om de er påkrevd eller ikke. Hvis du ikke er sikker på hvilke data du må samle inn, er Navn og e -post vanligvis et flott sted å starte. Du kan alltid utvide skjemaet ditt senere.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Mens du redigerer registreringsskjemaet, klikker du på Legg til et felt .
  3. Velg feltnavnet fra listen over standardfelt, eller klikk på Fancy -felt for å legge til et egendefinert felt.

Merk: Egendefinerte felt inkluderer tekstbokser, radioknapper, avmerkingslister og datooppføringer.

4. Feltet vil vises i skjemaet ditt til venstre.
  5. For å fjerne et felt fra skjemaet ditt, klikker du på den grå x ved siden av feltnavnet i høyre sidestolpe.
  6. Klikk på boksen øverst til høyre i feltet for å gjøre det til et påkrevd felt.
  7. Klikk på den røde påkrevde stjernen for å gjøre den ikke påkrevd.

Merk: E -postfeltet er alltid påkrevd.

Feltendringene dine lagres automatisk etter hvert som du gjør dem.