GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til felt i registreringsskjemaet

Det eneste obligatoriske feltet i registreringsskjemaet ditt er e -postfeltet. Du kan legge til så mange du vil, og bestemme om de er påkrevd eller ikke. Hvis du ikke er sikker på hvilke data du må samle inn, er Navn og e -post vanligvis et flott sted å starte. Du kan alltid utvide skjemaet ditt senere.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Mens du redigerer registreringsskjemaet, klikker du på Legg til et felt .
  3. Velg feltnavnet fra listen over standardfelt, eller klikk på Fancy -felt for å legge til et egendefinert felt.

Merk: Egendefinerte felt inkluderer tekstbokser, radioknapper, avmerkingslister og datooppføringer.

4. Feltet vil vises i skjemaet ditt til venstre.
  5. For å fjerne et felt fra skjemaet ditt, klikker du på den grå x ved siden av feltnavnet i høyre sidestolpe.
  6. Klikk på boksen øverst til høyre i feltet for å gjøre det til et påkrevd felt.
  7. Klikk på den røde påkrevde stjernen for å gjøre den ikke påkrevd.

Merk: E -postfeltet er alltid påkrevd.

Feltendringene dine lagres automatisk etter hvert som du gjør dem.