Legg til FTP-brukere i min 4. generasjon-server med cPanel og WHM

Required: Before you can add FTP users to your server with cPanel and Web Host Manager (WHM), you need to set up a cPanel account in WHM. For help, see Hvordan opprette kontoer i cPanel/WebHost Manager.

Du kan gi andre personer FTP-tilgang til 4. generasjon-serveren din, slik at de kan laste opp filer eller administrere siden din. Du kan begrense hva disse brukerne har tilgang til og hvor mye de kan laste opp.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon-serverkontoen du vil bruke.
  4. Sørg for at domenenavnet du ønsker å bruke, er valgt i cPanel-konto, og klikk deretter på Start cPanel.
  5. I Filer-delen av cPanel klikker du på FTP-kontoer.
  6. Fullfør disse feltene i Legg til FTP-konto-delen:
    Felt Beskrivelse
    Logg på Den første delen av brukernavnet ditt. Det komplette brukernavnet inkluderer @[det primære domenenavnet for kontoen din]. Hvis for eksempel det primære domenet ditt er coolexample.com, og du skriver inn ftpuser, vil det komplette FTP-brukernavnet være ftpuser@coolexample.com.
    Passord Passordet for denne FTP-brukeren.
    Katalog Katalogen som brukeren kan få tilgang til. Hvis du ønsker å gi brukeren tilgang til hele kontoen, angir du bare en skråstrek (/).
    Kvote Mengden plass (i MB) brukeren kan laste opp til katalogen. Hvis du ikke ønsker å begrense denne FTP-brukeren, kan du velge Ubegrenset.
    Siden FTP-kvotegrensene angis av katalogen, telles eksisterende filer som del av kvoten når en bruker tildeles til en eksisterende katalog.
  7. Klikk på Opprett FTP-konto. FTP-brukere er tilgjengelige så fort du oppretter dem.
  8. Gjenta disse trinnene for alle andre brukere du ønsker å legge til.