Nettstedbygger Hjelp

Legg til kobling til video

Du kan vise en YouTube- eller Vimeo-video på nettstedet ditt ved å lage en kobling til den på én av de to nettstedene for videodeling.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Rull nedover i hovedvisningen av nettstedet til der du vil legge til en del, og klikk på plusstegnet.
    Klikk på plussknappen
  4. Klikk på Video i det høyre panelet.
    Klikk på Video i det høyre panelet.
  5. Klikk på plassholder-videoen når den vises i panelet Video.
  6. Når bekreftelsen for Del lagt til vises, klikker du på delen Video i panelet Video til høyre og fyller ut feltene som gjelder.
    fyll ut feltene for video
    Feltene og knappene i panelet Video
    Video-URL Erstatt standard-URL-en ved å lime inn URL-en du har kopiert fra YouTube eller Vimeo.
    Tittel Skriv inn en tittel som vil fange lesernes oppmerksomhet.
    Videobeskrivelse Skriv inn en kort beskrivelse som vises ovenfor videoen. Bruk knappene over beskrivelsesfeltet for å bruke en stil på teksten, legge til tall eller punkter og legge til eller fjerne en kobling. Du finner mer informasjon under . Tekststil
    Fjern seksjon Klikk på knappen hvis du ikke lenger vil at videoen skal vises.
  7. Etter at du har fylt ut feltene, klikker du på pilen øverst til venstre.
    Klikk på pilen øverst til venstre
  8. Et stillbilde av videoen vises på siden. Klikk på Ferdig (mobiltelefon) eller Forhåndsvis (datamaskin/nettbrett) for å vise resultatet.
    Klikk på Forhåndsvisning for å se video
  9. Klikk på Rediger for å foreta flere justeringer.
  10. Når du er fornøyd med innstillingene, klikker du på Publiser nettsted(mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).