GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Legg til kontakter

Følg disse trinnene for å legge til kontakter til abonnenter-området av GoDaddy Email Marketing-kontoen din.

1. Mens du er pålogget, velger du Abonnenter-fanen øverst i kontoen din.
  2. Klikk på Legg til kontakter for å vise importeringsalternativene.
  3. Velg Mange om gangen-fanen for å velge en fil du vil laste opp. Eller velg En om gangen-fanen for å angi kontaktene dine individuelt.
  4. Du kan bruke begge fanene hvis du bare ønsker å legge til én kontakt. I En om gangen-fanen kan du legge til e-postadressen og navnedetaljer i spesielle felt for de dataene. Og i Mange om gangen-fanen kan du bare lime inn detaljene i Lim inn kontakter-feltet.

5. Angi kontaktopplysningene dine:
  6. Velg listen du vil importere kontaktene dine til:
  7. Klikk på Legg til Kontakt(er).
  8. Hvis du er på En om gangen-fanen, lukkes ikke vinduet automatisk. Dette er slik at du enkelt kan legge til en kontakt til. For å lukke vinduet klikker du bare på X.