GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Legg til kontakter til Alle abonnenter-listen

Følg disse trinnene for å legge til kontakter til abonnenter-området av GoDaddy Email Marketing-kontoen din.

1. Hvis du ikke har gjort det allerede, logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. VelgAbonnenter-fanen øverst i kontoen din.
  3. Klikk på Legg til abonnenter for å vise importeringsalternativene.
  4. Velg Mange om gangen-fanen for å velge en fil du vil laste opp. Eller velg En om gangen-fanen for å angi kontaktene dine individuelt.
  5. Merk: Du kan bruke begge fanene hvis du bare ønsker å legge til én kontakt. I En om gangen-fanen kan du legge til e-postadressen og navnedetaljer i spesielle felt for de dataene. Og i Mange om gangen-fanen kan du bare lime inn detaljene i Lim inn abonnenter feltet.

6. Angi kontaktopplysningene dine:
  7. Velg listen du vil importere kontaktene dine til:
  8. Klikk på Legg til abonnent(er).
  9. Merk: Hvis du er på En om gangen-fanen, lukkes ikke vinduet automatisk. Dette er slik at du enkelt kan legge til en abonnent til. For å lukke vinduet klikker du bare på X.