|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Legg til kredittkort til GoDaddy-kontoen din

Du kan legge til kredittkort til kontoen din, som du kan bruke til å fornye produkter og kjøpe med.

  1. Når du er logget på kontoen din, klikker du på Kontoinnstillinger, og deretter klikker du på Betalingsmetoder.
  2. Nederst på listen over betalingsmetoder, klikker du på Legg til betalingsmetode.
  3. Fyll ut feltene på skjermen.

Neste trinn


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.