Legg til en betalingsmetode i GoDaddy-kontoen min

Legg til en sjekkonto, PayPal-konto eller et kort (kredittkort, debetkort eller forhåndsbetalte kort) for å bruke dette som betalingsmetoder for dine GoDaddy-produkter.

Merk:For å sikre at du er kvalifisert til å legge til en sjekkonto eller PayPal, kan du se på listen vår over betalingsmetoder vi godtar for hvert land vi støtter.
  1. Gå til Betalingsmetoder -siden for GoDaddy. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg Legg til betalingsmetode .
  3. Ved siden av Faktureringsinformasjon velger du Rediger.
    velg rediger
  4. Oppdater faktureringsinformasjonen hvis det trengs, deretter velger du Lagre.
  5. Velg avmerkingsboksen ved siden av Kort, PayPal eller Sjekk. (Betalingsalternativer kan være forskjellig alt etter region.)
    velg avmerkingsboks
  6. Oppgi alle påkrevde betalingsopplysninger, og velg Lagre. Du vil se betalingsmetodene oppført.

Merk: Når du legger til PayPal, vil du bli bedt om å logge på PayPal-kontoen din. Betalingsmetoden du valgte i PayPal Wallet, er betalingsmetoden du kommer til å bruke for fremtidige GoDaddy-kjøp- og fornyelser når du bruker PayPal. Endre betalingsmåten for PayPal-lommeboken fra PayPal-kontoen din.

Relaterte trinn

• «Ops»-melding vises eller betalingsinformasjon lagres ikke?
    • Først åpner du et inkognitovindu i nettleseren. I det vinduet logger du på kontoen din og prøver å legge til betalingsmetoden.
    • Hvis inkognitovinduet ikke fungerer, kan du prøve våre feilsøkingstips.
  • Du må endre primær betalingsmetode hvis du ønsker å bruke den nye betalingsmetoden for produktene dine.
  • Ikke la domenet eller nettstedet ditt utløpe ved et uhell. Konfigurer en alternativ betalingsmetode i tilfelle den primære metoden ikke fungerer.

Mer informasjon

• En betalingsmetode som ikke er angitt for et produkt, og som ikke er brukt på et år, blir fjernet fra kontoen din.
  • Finn utløpsdatoen og betalingsmetoden for alle dine nåværende produkter under Fornyelser og fakturering. Velg et element, og deretter Legg i handlevogn for å se den gjeldende prisen.
  • Slett betalingsmåtene du ikke ønsker å bruke.