Legg til kunder i GoDaddy Pro -medlemskontoen min

Slik legger du til kunder i GoDaddy Pro -medlemskontoen din, og deretter ber du om tilgang til kontoene for å enkelt administrere produktene deres. Det er to tilgangsnivåer:

• Kunder kan tillate at du administrerer og kjøper produkter for kontoene deres. Kunden må oppgi betalingsinformasjon til GoDaddy.
  • Kunder kan tillate at du administrerer produkter for kontoene deres. Du kan foreslå produkter for kunden, og administrere dem etter at kunden har kjøpt dem.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Velg GoDaddy Pro .
  3. Hvis du ikke har lagt til noen kunder ennå, ser du Legg til en kunde -skjermen. Hvis du allerede har lagt til en klient, klikker du på Legg til en klient .
    velg legg til en annen klient
  4. I Legg til en klient -skjemaet angir du kundens Fornavn , Etternavn og Selskap . Når du er ferdig, klikker du på Lagre .
  5. Klikk på Be om tilgang .
  6. Under Tilgangsnivå velger du et alternativ og klikker deretter på Neste :
    • Velg Administrere produkter hvis du bare skal foreslå produkter for kunden. Det er opp til kunden å kjøpe dem.
    • Velg Administrer produkter og kjøp hvis du ønsker å kunne kjøpe produkter med kundens betalingsinformasjon. Du trenger ikke se eller endre kundens betalingsinformasjon.
  7. Angi kundens e -postadresse. Vi har lagt til en grunnleggende melding som forklarer forespørselen din - du kan redigere meldingen hvis du vil.
  8. Velg Send e -post .

Vi sender en e-post til kunden med din forespørsel om tilgang til kontoen. Når kunden har godtatt forespørselen din, sender vi deg en e-post med endelig bekreftelse.

Vis meg