Legg til layoutblokker i WordPress

Det er mange layoutelementblokker tilgjengelig i WordPress -redigeringsprogrammet, fra knapper til mellomrom, som kan bidra til å skape visuelt påvirkende sider og innlegg. Du finner dem i Legg til blokk -menyen i Layoutelementer -delen. I dette eksempelet setter vi inn en kolonne -blokk.

1. Åpne blokkeredigeringsprogrammet ( Trenger du hjelp med å åpne redigeringsprogrammet? ).
  2. Velg Legg til blokk .
  3. Fra Layoutelementer -delen velger du Kolonner .
  4. Velg antall kolonner du vil bruke.
  5. Fyll ut blokkene og utvid dem etter behov.
  6. Når du er ferdig, velger du Oppdater for å publisere endringene.
Et animert gif som demonstrerer hvordan du legger til layoutblokker

Merk: Husk å oppdatere siden eller innlegget ditt etter redigering.