Legg til Microsoft 365 -e -postadressen min i Outlook 2013 (Windows)

Etter at du har konfigurert Microsoft 365 -e -postadressen din , kan du legge den til Outlook 2013 for Windows.

Vi anbefaler at du konfigurerer Outlook automatisk med Outlook Setup Assistant. Alternativt, hvis du har en Business Professional- eller Premium Security -plan, kan du laste ned den nyeste versjonen av Outlook .

Merk: Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Outlook. Microsoft avsluttet støtten for Outlook 2013 (versjoner før 15.0.4971.1000). Lær mer .

1. Åpne Kontrollpanel fra Start -menyen .
  2. Plukke ut Brukerkontoer .
  3. Velg E -post .
  4. Velg Vis profiler .
  5. Plukke ut Legge til .
  6. Angi et navn for profilen.
  7. Velg Bruk alltid denne profilen for å angi den nye profilen som standard.
  8. Velg det nye profilnavnet i rullegardinlisten.
  9. Velg OK .
  10. På siden Automatisk kontooppsett skriver du inn følgende:
    • For- og etternavn
    • E-postadresse
    • E -postpassord
  11. Velg Neste .
  12. Når Outlook er ferdig med å konfigurere kontoen din, velger du Fullfør .
  13. Send deg selv en test -e -post fra Outlook på nettet og svar på den fra Outlook 2013. Dette er den raskeste måten å bekrefte at e -postadressen din er klar til bruk