Legg til Microsoft 365 -e -postadressen min i Outlook 2016 (Mac)

Trinn tre i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365 -e -posten din i Outlook for Mac. Da er du klar til å sende og motta e -post for bedrifter.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Åpne Outlook. (Har du ikke appen? Slik laster du den ned.)
  2. Fra menylinjen velger du Outlook > Innstillinger .
    Velg Outlook, og velg deretter Innstillinger
  3. Velg Kontoer .
    Velg Kontoer
  4. Velg + (pluss) > Ny konto .
  5. Velg + og velg Ny konto

Merk: Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid/skole for å fortsette.

6. Angi e -postadressen din og velg Fortsett .
    Angi e -postadressen din og velg Fortsett
  7. Angi passordet ditt og velg Logg på .
    Angi passordet ditt, og velg Logg på
  8. Velg Ferdig . Hvis du har mer enn én konto, bestemmer du hvilken konto du vil angi som standard.
    Velg Ferdig
  9. Kontoen din vil vises, og e -postene dine vil lastes inn, noe som kan ta noen minutter.

Vis meg