Legg til Microsoft 365-e-postadressen min i Outlook 2016 (Windows)

Trinn tre i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen min.

Legg Microsoft 365-e-posten din til Outlook 2016 (eller nyere) for Windows PC. Deretter kan du sende og motta e-post for bedrifter.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Åpne Outlook. (Har du ikke appen? Slik laster du den ned.)
  2. Velg Fil og + Legg til konto.
    Under Kontoinformasjon, + Legg til konto
  3. Angi e-postadressen din for Microsoft 365 og velg Koble til.
    Angi e-postadresse og velg Koble til
  4. Angi passordet ditt for Microsoft 365 og velg Logg på. Hvis du blir spurt, velg om du vil bruke denne kontoen overalt på enheten din.
    Angi passord og Logg på
  5. Merk: Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.

6. Når Outlook viser at e-postadressen ble lagt til, velg Ferdig.

Vis meg