Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til Microsoft 365 -e -postadressen min i Outlook (Mac)

Trinn tre i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365 -e -posten din i Outlook for Mac. Da er du klar til å sende og motta e -post for bedrifter.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post .

1. Åpne Outlook. (Har du ikke appen? Slik laster du den ned.)
  2. Fra menylinjen velger du Outlook > Innstillinger .
    Velg Outlook, og velg deretter Innstillinger
  3. Velg Kontoer .
    Velg Kontoer
  4. Velg + (pluss) > Ny konto .
  5. Velg + og velg Ny konto

Merk: Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid/skole for å fortsette.

6. Angi e -postadressen din og velg Fortsett .
    Angi e -postadressen din og velg Fortsett
  7. Angi passordet ditt og velg Logg på .
    Angi passordet ditt, og velg Logg på
  8. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  9. Velg Ferdig . Hvis du har mer enn én konto, bestemmer du hvilken konto du vil angi som standard.
    Velg Ferdig

Kontoen din vil vises, og e -posten din vil lastes inn, noe som kan ta noen minutter.