Legg til Microsoft 365 -e -posten min i Gmail på Google Pixel

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Merk: Vi anbefaler at du bruker Outlook -appen for Android . For å få Outlook bruker du telefonens kamera til å skanne denne QR -koden.
Outlook QR -kode

Legg til Microsoft 365 -e -postkontoen din i Gmail på Google Pixel (Android) -enheten din. Deretter kan du sende og motta e -post for bedrifter fra telefonen din.

1. Åpne Gmail.
    • Nye brukere: Legg til en e -postadresse .
      Trykk på legg til e -postadresse
    • Eksisterende brukere: Velg Konto og trykk på Legg til en konto til .
      Trykk på legg til konto
  2. Velg Exchange og Microsoft 365 .
    Velg Exchange og Microsoft 365
  3. Skriv inn din Microsoft 365 e-post og velg Neste.
    Trykk på legg til konto
  4. Angi passordet ditt og trykk på Neste .
    Trykk på legg til konto
  5. Merk: Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.

6. Hvis flerfaktorautentisering (MFA) er aktivert, følger du ledetekstene for å konfigurere ett av de tilgjengelige alternativene, eller verifiserer kontoen din ved å bruke din eksisterende flerfunksjonsmetode. Hvis sikkerhetsstandarder er aktivert, konfigurerer du MFA på Microsoft Authenticator -appen.
  7. Når kontoen din er klar til bruk, trykker du på Ferdig .
    Trykk på legg til konto
  8. For å se innboksen din, trykk på Ta meg til Gmail . Du kan få tilgang til profilinnstillingene dine for å oppdatere visningsnavnet eller mobilsignaturen din.
    Trykk på legg til konto

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e -post på en telefon