Legg til Microsoft 365 -e -posten min i Gmail på iPhone eller iPad

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Merk: Vi anbefaler at du bruker Outlook -appen for iOS . For å få Outlook bruker du telefonens kamera til å skanne denne QR -koden.
Outlook QR -kode

Legg til Microsoft 365 -e -postkontoen din i Gmail på iPhone og iPad. Deretter kan du sende og motta e -post for bedrifter mens du er på farten.

1. Åpne Gmail.
    • Nye brukere: Velg Office365 .
    • Eksisterende brukere: Åpne Profil , velg Legg til en konto til og trykk på Office365 .
      Velg legg til en konto til
  2. Skriv inn din Microsoft 365 e-postadressen din og klikk på Neste
    Skriv inn e -postadressen din
  3. Angi passordet ditt for Microsoft 365, gå gjennom innstillinger for utgående server og klikk på Neste .
    Angi passord
  4. Merk: Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.

5. Bekreft innstillingene for utgående server og klikk på Neste .
    Gjennomgå utgående serverinnstillinger
  6. Angi navnet ditt og klikk på Neste . Microsoft 365 -innboksen begynner å lastes inn i Gmail.
    Angi visningsnavnet ditt

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e -post på en telefon