Legg til Microsoft 365-e-posten min i Mail-appen på iPhone eller iPad

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Legg til Microsoft 365-e-posten din i Mail-appen på iPhone eller iPad. Da kan du sende, motta og administrere e-post.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Gå til Innstillinger på iPhonen eller iPaden, og trykk på Mail.
  2. Trykk på Kontoer.
    I Mail trykker du på Kontoer
  3. Trykk på Legg til konto.
    I Mail trykker du på Kontoer
  4. Trykk på Microsoft Exchange.
    Trykk på Microsoft Exchange på menyen
  5. Angi e-postadressen din og en kort beskrivelse (som navnet på bedriften din eller e-posttypen), og trykk deretter på Neste.
    Angi e-postadresse, bedriftsbeskrivelse og trykk på Neste
  6. Trykk på Logg på for å bekrefte at du ønsker å bruke Microsoft Exchange-kontoen din.
    Trykk på Logg på for å logge på Exchange-kontoen din
  7. Skriv inn Passord, og trykk Logg på. (Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.)
    Angi passord, og trykk på Logg på

Merk: Hvis Microsoft ikke finner kontoen, blir du bedt om å angi opplysningene manuelt:

E-post: Din Microsoft 365-e-postadresse
    Passord: Ditt Microsoft 365-e-passord
    Server: outlook.office365.com (dette er påkrevd)
    Domene: Dette kan stå tomt
    Brukernavn: Din Microsoft 365-e-postadresse

8. Dersom administrator har aktivert godkjenning med flere faktorer (MFA) (også kalt totrinnsbekreftelse), må du verifisere kontoen.
  9. Trykk på Neste. Du kan bli bedt om å velge Samtykke på vegne av din organisasjon. Dette gjør at Microsoft 365- og Mail-appen kan fungere sammen. Trykk på Aksepter.
  10. Klikk Lagre. Du kan komme tilbake og oppdatere innstillinger her når som helst.
    Gjennomgå innstillingene, og trykk på Lagre
  11. Det var det hele! Du finner Microsoft 365-kontoen din under Kontoer.
    Se e-postvisning for Microsoft 365 under Kontoer

Vis meg

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e-post på en telefon.