Legg til Microsoft 365 -e -posten min i Mail (Windows)

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Legg til Microsoft 365 -kontoen din i Mail -appen for Windows, slik at du kan sende og motta e -post for bedrifter.

1. Åpne Mail fra Start -menyen.
    E -postapp -ikon som viser den åpne blå mappen
  2. Hvis du har brukt appen før, velger duInnstillinger Gear Innstillinger , og velg deretter Administrer kontoer . Ellers fortsetter du til neste trinn.
  3. Velg Legg til konto .
    Nedenfor Velkomst til e -post -melding, plus sign Legg til konto
  4. Velg Office 365 .
    Outlook.com, Office 365 og Google -ikoner
  5. Angi Microsoft 365 -e -postadressen din, og velg deretter Neste .
  6. Velg Arbeids- eller skolekonto , og velg deretter Fortsett .
    Jobb- eller skolekonto over Fortsett -knappen
  7. Angi Microsoft 365 -e -postadressen og passordet ditt, og velg deretter Logg på .
  8. Merk: Du må kanskje velge om du vil at Windows skal huske kontoen din, eller om du bare vil logge på Mail -appen.

9. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  10. Etter at du ser at kontoen din er konfigurert, velger du Ferdig for å gå til innboksen din.