Legg til min Office 365-e-postadresse til Android

Intro | Trinn 1 | Trinn 2 | Trinn 3 | Trinn 4 | Sammendrag

Hvis du vil legge til Office 365-e-postadressen til Android Mail-appen, trenger du Office 365-e-postadressen og passordet ditt.

1. Åpne e-postappen din.
  2. Trykk på Meny og deretter Innstillinger.
  3. Trykk på Legg til konto.
  4. Trykk på Bedrift (du kan, avhengig av versjon), se Microsoft Exchange ActiveSync i stedet).
    Trykk på Bedrift
  5. Angi din GoDaddy Office 365 -e-postadresse og passord. Deretter trykker du på Logg på.
    Angi e-postadressen din og trykk deretter på Logg på

Merk: Hvis dette er første gangen du konfigurerer en e-postkonto, kan du bli bedt om å godta Personvernpolicyen og Tillate at e-post utfører og administrerer oppringninger.

Hvis Microsoft ikke finner kontoen din, blir du bedt om å skrive inn detaljene manuelt:

Brukernavn = din Office 365-e-postadresse
    Passord = ditt Office 365-e-post-passord
    Server = outlook.office365.com
    Domene\brukernavn = \[Office 365-e-postadresse] (eksempel: \owner@coolexample.com)

6. Trykk på Bruk for å aktivere sikkerhetsinnstillinger.
    Trykk på Bruk for å bruke sikkerhetsinnstillinger
  7. Trykk på Neste for å fullføre manuell konfigurering (du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst).
    Trykk på Neste, rediger innstillinger for manuell konfigurering senere
  8. Trykk på Aktiver for å aktivere Telefonadministrator-appen.
    Trykk på Aktiver for å legge til Telefonadministrator-appen
  9. Rediger Kontonavnet og trykk på Ferdig.
    Rediger Kontonavn og trykk på Ferdig
  10. Du vil se en melding som bekrefter: GoDaddy Office 365 "E-postkonto er lagt til" til Android.
    E-post lagt til Android Mail-appen

Flott, e-postadressen din er på Android e-postappen og alt er klart! Hvis du vil legge e-posten din til en annen enhet, kan du gå tilbake til følgende trinn: trinn 3 for instruksjoner for en annen e-postkonto. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Trinn 4, la oss sende den første e-posten din!

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e-post på en telefon.