Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Legg til min Office 365-e-postadresse til Apple Mail (Mac)

Intro | Trinn 1 | Trinn 2 | Trinn 3 | Trinn 4 | Sammendrag

Hvis du vil legge til Office 365-e-postadressen til Apple Mail, trenger du Office 365-e-postadressen din og passordet ditt.

Du kan se en kort video av denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Åpne Apple Mail og klikk på Mail (hvis dette er første gangen du konfigurerer Apple Mail, vil prosessen med å legge til e-postkontoen din starte når du åpner applikasjonen).
  2. Klikk på Legg til konto.
    Klikk på Legg til konto i Mail-menyen
  3. Velg Exchange og klikk på Fortsett.
    Velg Exchange, klikk på Fortsett
  4. Angi Navn, Office 365 -e-postadresse og klikk på Logg på.
    Angi navn, e-postadresse, passord og klikk på Logg på
  5. Klikk på Logg på igjen for å la Microsoft finne e-postadressen og kontoinformasjonen din. Klikk på Logg på igjen

Merk: Hvis Microsoft ikke finner e-postadressen din, blir du bedt om å skrive inn detaljene manuelt:

Brukernavn = din Office 365-e-postadresse
    Passord = ditt Office 365-e-postpassord
    Intern URL-adresse = outlook.office365.com
    Ekstern URL-adresse = outlook.office365.com

6. Du blir omdirigert til Office 365-påloggingsskjermen. Angi ditt Office 365 e-postpassord og klikk på Logg på.
    Klikk på Logg på igjen

Merk: Du kan bli bedt om å gi tillatelse til Office 365 som en del av påloggingen. Merk av Samtykke på vegne av din organisasjon og klikk på Godta.
    Gi tilgang og klikk på Godta

7. Klikk på Ferdig (du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst).
    Velg appinnstillinger, klikk på Ferdig
  8. Kontoen din vil vises og e-postene begynne å lastes. Dette kan ta et par minutter.
    Innboks vises i Apple Mail

Vis meg hvordan

Trinn 4, la oss sende den første e-posten din!

Mer informasjon

Har du problemer med å logge på?