Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Legg til min Office 365-e-postadresse til en enhet

Intro | Trinn 1 | Trinn 2 | Trinn 3 | Trinn 4 | Sammendrag

Når du har kommet til denne artikkelen, skal du høre til å ha konfigurert e-postadressen din og lagt til din e-postadresse for gjenoppretting. Nå som du har gjort det, kommer du til å konfigurere e-post på telefonen eller datamaskinen din eller på begge!

E-postapper for mobiltelefon

Skrivebordsapper for e-post for datamaskin

Etter at du har lagt til e-postadressen din til en enhet, kan du gå videre til trinn 4. Vi ses der!

Trinn 4, la oss sende den første e-posten din!

Mer informasjon

Kan jeg fremdeles bruke min gamle versjon av Outlook eller Office?